-->

2017. szeptember 19., kedd

Ötödik fejezet - apró részletek

"A férfiak többsége, amint betért a helyiségbe, megrohamozta a néhol már rozsdafoltos hűtőszekrényt, kivették belőle a jól megérdemelt sörüket és a helyiség közepén lévő ülőalkalmatosságokra ültek, amelyek szintén nem voltak már jó állapotban."
"...– Nem kell aggódni miatta. Ezelőtt sem tett semmi rosszat, ezután sem fog..."
"A férfi makulátlan külsejével nem illett volna bele a bandába, de rátermettsége és extravaganciája ezt másképp igazolta. Haja most újfent tépett formára vágva, fekete és szőke színűre festetten állt. Mindig megadta a módját arra, hogy jól nézzen ki, és még ha csatároznia is kellett, sem hagyta el magát."
 "Az emberek nem is tudják, hogy valójában kik élnek közöttük."
"A kesztyűtartóban lévő fegyverre gondolt, amit bármikor használnia kell, ha úgy adódik. Felkészült a legrosszabbra is, de remélte, az akció sikerrel zárul és senkinek nem esik bántódása."
"Mindketten ugyanazt a valamit fotózták le, két különböző erdős területnél. Maguk sem tudták megmagyarázni, hogy ami a fotókon szerepel szellem, furcsa fényjáték vagy egy ember eszement játéka."
"Lehet, hogy rájöttek? Lehet, hogy tudják, hogy meglátott valamit, amit nem kellett volna? Vagy egyszerű vadászatról lenne szó? Így csinálják? Megszúrják az áldozataikat, hogy az mit sem tudva a dologról, később elkapják?"
"...Vannak közülünk olyanok, akiknek családtagjai, szerettei és barátai vesztek általuk és vannak, akik egyszerűen változtatni szeretnének a világon. Megismertük a rettegést, a halált és az összetartozás erejét. Nem adhatjuk fel!" 

És itt van az ötödik fejezetből kiragadt apró részletek is. Hamarosan jön a többi is. xoxo 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése