-->

2017. szeptember 16., szombat

Második fejezet - apró részletek

"Aki csak tehette gyorsan menedéket keresett, hogy ne essenek áldozatul a hitvány játéknak. Mindig váratlanul tűntek fel, s ilyenkor senki sem volt biztonságban."

"Fekete napszemüvegén megcsillant egy pillanatra az utcai fényáradat, majd ismét sötétségbe burkolózott. A vezér arca még veszélyesebbé vált, amint látta, hogy áldozata csak pár méterre van tőle. Halvány, gúnyos mosoly jelent meg arcán. A vezér társai meghagyták a férfinak a dicsőséget, hogy maga kapja el a hitvány betolakodót és ezzel együtt a banda másik felét követték."

"– De akkor azon a napon nem voltál elég kemény, hogy megmentsd őt. Ő hiába sikítozott utánad, hiába kérlelte, hogy mentsd meg, nem voltál rá képes. És ő amilyen gyenge volt, nem bírt védekezni. Ezért halt meg..."

"Lassan eltette a fegyvereit, majd a törött kardra tekintett. Annak hasznát már nem igen veszi. Keresnie kell egy másikat. Már megint rossz üzletet csinált, amikor azt gondolta érdemes a hasznára... Mindig tudja, hogyan lepje meg és borzolja az idegeit. Megkéri az árát, de hogy érne is valamit arra nincs garancia..."

Újabb részletek, most a második fejezetből. Hamarosan jön a többi. xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése