-->

2017. december 3., vasárnap

Ősi Vér - A Kiválasztottak szereplői 4. rész

Pokol Királya - Az Alvilág uralkodója.
"– Minden éjszaka ezzel a kéjjel aludtál el a karjaimban – suttogta a király. – Kivéve most, mert ezúton csak sóvárogni fogsz utána."

Archer - A Pokol Királya jobbkeze, a démonvezér.
"– Én magamban vagyok biztos és abban a győzelemben, ami itt vár – sziszegte neki a férfi. Nem tetszett, ha megkérdőjelezik terveit, döntéseit. De mi mást várhat egy harmadrangú démontól, aki anélkül félti a saját bőrét, hogy harcolna bárkivel is. Utálta az ilyesfajta nyápic alakokat, de sajnos őt kapta maga mellé. Pedig teljes mértékben kikötötte, hogy olyasvalaki vegyen részt a harcban, aki rátermett és nem fél megküzdeni az ellenféllel."

Lilith - A démonok királynője. Számtalan más néven is ismert. Hatalmas erővel rendelkezik. Temperamentumos jellem.
"– Mindent élvezek, mi bűnre csábít – mondta kaján vigyorral a démonok királynője, miközben beleharapott a férfi vállába."
Isua - A Pokol Királya harmadik embere. Feladata az ifjoncok beavatása.
"– Ahogy elnézem, az ifjú igencsak gyenge lábakon áll – állapította meg Isua rögvest."
Agenor - A Pokol Királya füle és szeme.
"– Ha a Pokol Királya úgy véli, erős katonává válhat, az úgy is lesz – jegyezte meg Agenor s egy gyors pillantást váltott a királlyal, aki helyeselte meglátását."
Klétus - A Pokol Királya első számú vezetője,
"Klétus volt köztük a legerősebb és ezzel együtt a király seregeinek első számú vezetője. Az ő döntései is ugyanolyan mérvadóak voltak, mint a királyé."
Drufus - Másodrangú démon, de ereje vetekszik egy elsőrangú démonéval.
 "– Azt az örömöt sosem engedném meg nekik – válaszolt magabiztosan Drufus, miközben két kardját a vállaira helyezte. – Ha halnom kellene, nem engedném, hogy egy angyaltól tegyem azt. Akkor már olyan ellenfelem legyen, mint maga a Pokol Királya, vagy az Ősi Vér."
Gotthard - Másodrangú démon.
"– A mesterem voltál – válaszolt a fiú idegesen, de nem nézett fel a férfira. A férfi egy ideig elnézte az ifjút, akit nagyon fiatalon vett még magához az Alvilágban. Az apja nagyszerű démon volt."
Devante - Másodrangú démon.
"Devante nagyon ravasz és igen határozott személyiség. Külsőleg húsz év körüli, sportolt testalkatú. Kedvessége már-már a zsenialitása. Minden nő odavan érte."
Carrick - Harmadrangú démon.
"– Nem azért jöttünk, hogy figyelemmel kísérjük a harcot, Archer – jegyezte meg nyugtalanul egy rövid barna hajú, szürkészöld szemű, magas, szálkás testalkatú férfi, aki szintén fel volt vértezve. Már jó ideje szemmel tartották a Shiba klánt és Archer terve úgy tűnt kezd beválni. Ugyan nem értette minek elhúzni egy harcot, hisz nekik már egy nap alatt sikerült volna legyőzni a vámpírölő klánt, de nem szállt szembe Archerrel, aki tudja, mit miért tesz. Mégis örült volna, ha ennek a csatározásnak mára véget vetnének."

Kieron, Cahir, Kalan és Coy - Fivérek. Megszólalásig hasonlítanak egymásra. Mindig együtt gyilkolnak, fosztogatnak és erőszakolnak.
"– Már egy ideje figyelünk téged. Erősnek erős vagy, de nem hinném, hogy ellenünk bármi esélyed is lenne, főleg mert nem látom veled a mestereid. Egyedül vagy."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése