-->

2017. október 16., hétfő

Rövid bejegyzés

2017. október 16.

A fantasy regényem borítóterve és fülszövege immáron kész. A borítótervet magam rajzoltam, bár még lehet igazítok rajta még ezt-azt, itt-ott. A fülszöveggel is bajlódtam, de úgy tűnik nincs veszve semmi, és talán valamelyest figyelemfelkeltő... nem kiabálom el!!!
Ezután már csak annyi a teendőm, hogy elküldöm a regényt, az instrukciót, a borítótervet és a fülszöveget és... várok. Mivel tudom, hogy idő kell majd, amíg a kiadó kezébe kerül és rámondja az áment, úgy számoltam, hogy kb. november vége, december elejére talán már látni fogom a kiadó oldalán. Ez attól is függ, hogy mennyien akarnak kiadatni abban az időszakban könyvet/könyveket. Milyen terjedelmű műről van szó. Azok feldolgozásai, hogy átmenjen a zöldön. Türelem. Türelem. Türelem. Kosként igen szorgalmasan gyakorlom a türelem kifejezést szóban, írásban és szellemileg egyaránt. :)
Miután megkapom a választ a kiadótól, felfedem a regény címét, fülszövegét, borítótervét, a szereplőket, a történetet és a helyszíneket egyaránt.
Ezek a terveim. Ami igen meglepő lenne számomra, ha össze is jönne úgy, ahogy azt elterveztem. Na mindegy! A többit később!!! xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése