-->

2017. november 13., hétfő

Ősi Vér - A Kiválasztottak szereplői 2. rész

Az első részben bemutattam a Shiba család tagjait és Will Sky-t a boszorkánymestert. Most jöjjenek a többiek.

Satoru - Őt már ugyan bemutattam az első részben, de mint sejteni lehet ő az egyik főszereplő. Immár felnőttként és vámpírvadászként. Ő a Red Dragons banda vezére.
"A vámpír a falnak dőlt. Alig van erőm, így nem tudok megküzdeni vele – gondolta elkeseredésében. A vadász végtelen gyűlölete a vámpírok ellen nem alaptalan, de már igazán leállhatna. Sok bajtársa szenvedett tőle, még ha gyors halálba is küldte. Senki nem tudta megállítani, még a vámpírfejedelemnek sem sikerül."

Red Dragons tagjai:

Himura Isoshifélig japán, félig koreai származású férfi, aki a káosz után néhány hónappal egykori egyetemistaként vált a Red Dragons tagjává.
"– Vajon meddig nézik el nekik a vámpírok? – tette fel a kérdést Isoshi. A többiek ezen szintén eltöprengtek."

Miyazawa Yoshi - Satoru és Kaoru gyerekkori barátja. A Katasztrófa előtt már a banda tagja.
"– Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy legyünk többen – szólalt fel Yoshi. A többiek értetlenül meredtek rá. – A jóslat. Emlékeztek? Hárman mit érünk, ha a várost egy nap ellepi a gonosz? Ideje lenne toborozni."

Yamada Kaoru - Satoru és Yoshi gyerekkori barátja. A Katasztrófa előtt már a banda tagja.
"– Nem ismerem régóta Willt, de biztos vagyok benne, hogy tudja, mit csinálunk – felelt rá nyugodt hangon Kaoru, aki két évvel volt csak idősebb társainál. Kaoru régebben is az utcákat rótta, igazi kemény fiúkkal keveredett összetűzésbe, ha úgy látta jónak. Yoshit gyerekkorában ismerte meg, amikor egy csapat gimnazistától védte meg, akikről később kiderült, hogy vámpírok voltak. Kaoru akkor szembesült a tudattal, hogy léteznek más lények is az embereken kívül, s később Yoshi által megismerkedhetett Satoruval is, aki szintén egy igazi bajkeverő volt. Satoru talán nem is avatta be a boszorkánymestert a tervébe, nehogy Will megakadályozza benne. Bár igazat adott Yoshinak, hisz egy olyan emberrel, mint Will-lel több esélyük lenne, és ő nyomtalanul bánhatna el az ellenséggel. De nem akart Satoru háta mögött cselekedni. – Ó… azt hiszem kiválasztották az áldozataikat."

Chiaki Toshi - A Katasztrófa előtt már a banda tagja.
"– A Katasztrófa előtt Satoru, Yoshi és Kaoru alkotta a Red Dragons-t – válaszolt Toshi. – Nemsokkal rá engem is bevettek a csapatba. Akkor még azt hittem, három vad fiatal srác, akik így akarják felkelteni magukra a figyelmet, de már az első napomon megmutatták, hogy nem játék az, amit tesznek…"
Nishimura Isamu - sokszor látta pesszimistán a világot, pedig egykor az autószerelőből vált autóversenyzőnél ez sosem esett meg.
"– Biztos van valami jelentősége, hogy visszatért – közölte észrevételét Isamu, miközben állát dörzsölgette és a többieket figyelte gesztenyebarna szemével. – Máskülönben miért jött volna vissza?"

Sasaki Jun - félig japán, félig amerikai származású férfi.
"– Ezért sem távolodunk már olyan messze a várostól, mint annak idején – szólalt meg Jun, miközben második doboz sörét bontotta fel és kortyolt bele. – Mindannyian azért vagyunk itt, mert Satoru engedte, hogy itt legyünk. Mert egy közös cél éltet minket: a vámpírok elleni harc. Vannak közülünk olyanok, akiknek családtagjai, szerettei és barátai vesztek általuk és vannak, akik egyszerűen változtatni szeretnének a világon. Megismertük a rettegést, a halált és az összetartozás erejét. Nem adhatjuk fel!"

Yukimura Mayo A Katasztrófa alatt középiskolás volt.
"– Jó volt újralátni Kaorut – szólt közbe Yukimura Mayo, aki a csapat egyetlen női tagja."

Matsumoto Hisashi A férfi makulátlan külsejével nem illett volna bele a bandába, de rátermettsége és extravaganciája ezt másképp igazolta. Régebben egy rockbanda énekese és gitárosa volt.
"– Ez mind szép és jó – szólt közbe Hisashi megértőn. – De Junnak igazat kell, hogy adjak. A vámpírok ellen még talán vagyunk elegen, de ha mások is beszállnak a buliba, akkor kétséges a létszámunk."

Kawamura Hisaki - nyomozó.
"– Egy: az emberek nem tudhatnak róla. Káosz keletkezne, amit senki nem tudna kezelni. Kettő: nem mindenkiről lehet felismerni, hogy micsoda. Három: amint kilépsz ezen az ajtón, döntened kell, hogy hallgatásba burkolózol vagy felhívod magadra a figyelmet."

Sámánasszonyok
"– Köszönjük, vadász! – szólalt meg a hátuk mögött egy fehér ruhába öltözött, hófehér hajú és ezüst tekintetű, sarut viselő asszony, aki a fősámánasszony volt, kinek még a nevét sem tudni, ahogy a többiekét sem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése