-->

2017. december 8., péntek

Ősi Vér - A Kiválasztottak szereplői 5. rész

Christina Downer - Vadásznak tartják. Erős és rátermett. Makacsul ragaszkodik a múlthoz, miközben próbálna szabadulni tőle.
"– Nem vagytok elfelejtve, csak nem érdekük mihamarabb elintézni titeket, ahhoz túlságosan könnyű préda vagytok a számukra – jegyezte meg a lány maró gúnnyal a hangjában." 

Gabriel - Christina mestere.
"– Nem vagyok varázsló – vetette oda Gabriel. – A nevem Gabriel. Elég ennyit tudnotok." 

Sebastian - Christina mestere.
"– Na, mi lesz? – kiáltott feléjük Sebastian. – Van még tennivaló bőven! Felőlem itt is maradhattok, de én nem érek rá veletek foglalkozni. Máskor nyalogassátok a sérüléseiteket."
Vadászok:

Gerard a negyvenes éveiben jár, jól tartja magát, vöröses szakáll, vállig érő vörös haj. Gyerekkori barátja Nate-nek, akivel annak idején a hadseregben is együtt szolgáltak.
"– Remélem, túl fogja élni a sorsot – sóhajtott fel Gerard, s kiitta az üvegben lévő sört." 

Nate - Gerard régi barátja és katonatársa. Mindketten vadászok.
"– Akkor mire vársz? – állt fel Nate, és amint szembefordult a férfival folytatta. – Ölj meg!"

Don Egykoron katonaként szolgált. Gerard talált rá sebesülten. Megmentette az életét és végül egy csapatba verődve öldösték a szörnyeket. Vadász.
"– Talán túl feltűnőek vagyunk? – köpött egyet Don." 

Harold - Vadász.
"– Én benne vagyok – kurjantotta Harold, egy magas, széles vállú, zöld tekintetű, rövid barna hajú férfi, akinek hatalmas sas madár tetoválása van a jobb vállán." 

Nash - Vadász.
"– Fegyverrel a kézben? – vetette oda sztoikusan Nash, egy barna hajú és szemű, kissé borostás képű, alacsony férfi, akinél egy buzogány, egy tőr, egy pisztoly és egy edzett acélú viking bárd volt." 

Brett - Vadász.
"– Csak óvatosan! – figyelmeztette barátait Brett, egy komoly, sötét szemű és hajú, magas, szikár férfi, aki két puskát és két pisztolyt hozott magával. – A vérfarkasok bármikor lecsaphatnak. Nem olyanok, mint a legtöbb vámpír, hogy csak éjjel bukkannak fel."

Declan - Vadász. Ő volt a csapat befogója, akinél egy vagy két ezüstháló és több ezüstcölöp is volt.
"– Ezek itt nem emberek – szólalt meg Declan. – Eddig könnyen végeztünk azokkal, akik a mi és mások életére törtek, de ezek sokkal erősebbek."


Jacob - kocsmatulajdonos és csapos egyszerre.
"– Újak vagytok itt – tiltakozott a csapos. – Jacob vendégei vagytok egy körre, a másodikat már illik kifizetni. Nem sokat kérek. Változó."
Clio Reid - Christina gyerekkori barátnője.
"– Ennyire tartasz tőlük? – érdeklődött Clio, amint megpillantotta az amuletteket. Mindegyik bonyolult mintázattal volt tele, szürke, fekete és sötétkék színűek voltak. A lány ujjain pedig ezüstből készült gyűrűk. – Úgy tudtam, a démonok ellen nem ér semmit az ezüst – szólalt meg halkan."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése