-->

2017. december 17., vasárnap

Ősi Vér - A Kiválasztottak szereplői 6. rész

Magnar - Sárkány.
"Amint az erős szél alábbhagyott, a lány kíváncsian nézett ki a fatörzs mögül, hogy szemrevételezze az állatot, akiről eddig csak hallott, de sosem látott. A sárkányok rejtőzködő életet élnek, ugyanúgy a többi hasonló csodálatos lénnyel, akik szintén valahol most is bujkálnak. De most valamiért ez a sárkány előjött rejtekéből. Igaz, minden más élőlényt azonmód elkergetett a jelenlétével. Amilyen titokzatos, olyan morcos kinézetű – gondolta magában."

Azarang - Főnix.
 "– Vannak képességek, amelyek maguktól jönnek, de a tűz… az a főnix műve – felelt rá halkan a lány és ekkor a férfi elengedte a kezét. – Féltem, ha valaki megtudja, azt fogja gondolni, hogy loptam."

Olena, Accalia és Coronis - A Három Nővér.

 "Mindhárman nagyon szépek voltak és nagyon lendületesek."
 "– Mert még nem volt hozzánk szerencséd – rúgta oldalba a lányt Coronis, mintha sértve érezte volna magát, amiért a lány nem ismeri őket és nem hallott róluk."
 "– A nevem Accalia, amint azt tudod, de amit nem, hogy én vagyok a Három Nővér egyike – közölte a nő, büszkén tartva a fejét." 
"– Már úgyis mindegy – nézett húgaira Olena. – Mindegy mi történik, harc nélkül nem adjuk meg magunkat. Készüljetek és vigyázzatok!"

 Selma, Myrna és Bernice - Három idős, hosszú, ősz hajú asszony.
 "Nem szívesen szerette, ha a közelében más mágiát űző személy is jelen van, de őket csak azért tartotta fenn, mert erősek, elvetemültek, és szerették keresztezni a fehér mágiát a feketével. A legősibb boszorkányok – akik a Régi Rend alatt éltek – leszármazottaik, akik egyszerre ismerték a mágia és az alkímia tudását, s használták fel kisded játékaikhoz."

Adder - Lilith kedvenc kígyója.
"Talán az egyetlen rokonszenvező állat a világban, aki megfér Lilith kegyeiben és ő is az övében."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése