-->

2018. január 21., vasárnap

Ki a kedvenc szereplőm? 3. rész

Ősi Vér - A Kiválasztottak "Ki a kedvenc szereplőm?" kérdés folytatása:

Pokol Királya - a Pokol Ura. Az Alvilág Uralkodója. Az egyik legkedvencebb karakterem. A kitalálása adott volt, de itt is jelentkezett némi csavar, amit végül másképp oldottam meg, de ezt majd nagyon későn fogom csak elmondani. A személyisége: vad, erőteljes, megfontolt, kifinomult, lehetne azt a szót is használni, hogy ördögi, de ez a szó másra is igaz volna. Türelmesen kivár, persze akad, hogy próbálnak ellenkezni vele és akkor másképp kell döntenie, de lényegében mindig az van, amit ő elképzel.

Archer - a Pokol Királyának jobbkeze, hadvezére. A karaktere, jelleme adott volt, a névkutatásban akadtak problémáim, de nem sok kellett ahhoz, hogy a megfelelőt adjam neki. Többnyire azt csinál, amihez kedve van, de neki is vannak meggondolatlan lépései. A kiérdemelt helyét erősen tartja, nem mindig enged az akaratából és a büszkeségéből. Jó harcos és hűséges. Vannak ellenségei, akikről úgy tesz, mintha nem érdekelné, de nem felejti el őket. Vannak vágyai, egy részét megmutatja, egy részét elnyomja magában. A Pokol Királya mellett ő a második nagy kedvencem a szereplők között. Nem riad meg a harctól, imád harcolni és vért ontani. Követi a parancsokat, de van, amikor egy kicsit eltér tőle.

Lilith - a harmadik nagy kedvenc bármily furcsa is. Az ő szerepe a regény megszületésének pillanatában már jelen volt és nem holmi mellékszerepet akartam ráadni, hanem olyasmit, ami központivá teheti. Lilith-ről sokat lehet olvasni és mindenhol úgy állítják be ahogy. Én valami többet akartam és azt hiszem valamilyen módon meg is kaptam. Lilith személyisége, története eleven, mégha sok esetben olyan, mintha nem is létezne. Hisz mégsem úgy emlegetik, mint Ádám és Éva. Az ő lénye a regényben csupa büszkeség, tűz, sziklaszilárd, egy tomboló banshee, ám ezeknek az érzéseknek mélyen belül akadnak titkolt, elnyomott vágyai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése